G-recreatie

 

Case story

G-recreatie is een bedrijf dat edutainment oplossing aanbiedt voor zowel scholen, het bedrijfsleven en particulieren. Zij hadden een nieuwe website en webshop nodig. Naast verkopen moet het binnen de webshop omgeving ook mogelijk zijn om sport en spel

materialen te huren. Standaard ondersteund Woocommerce dit niet, wij hebben dit voor G-rec mogelijk gemaakt. Ook was het noodzakelijk een online betaalmodiule te instaleren die alle vormen van klandizie digitaal kan afhandelen. Daarnaast is ons gevraagd een e-learning platform te ontwikkelen dat eveneens toegankelijk is via een app. Een klant met diverse doelgroepen en producten kan nu al haar klanten efficiƫnt bedienen.

Expertise

– Woocommerce
– WordPress
– PHP/JS
– HTML/CSS
– Divi theme

Het grote voordeel van het werken met Woocommerce en WordPress is dat er al veel voor ontwikkeld is. Immers is iemand al een keer eerder tegen datzelfde probleem aangelopen en heeft er een oplossing voor bedacht. Met een extra extensie en een door Rode Boei bedachte custom-plugin kan G-rec nu ook bestelling via de webshop ontvangen voor de verhuur.