BROUWERIJ
SCHEVENINGEN

 

Case story

Brouwerij Scheveningen is naar ons toe gekomen met een leuke uitdaging. Naast het brouwen van hun eigen ambachtelijke bieren, produceren ze ook bier voor andere merken. De bestaande website van brouwerij Scheveningen wilde de eigenaar grondig vernieuwen zodat zijn traditionele vakmanschap en unieke bieren meer naar voren komen. Daarnaast hebben we mee mogen helpen met het verbeteren van het logistieke proces. Wat als je de verkopen & bestellingen geautomatiseerd aan de “achterkant” van de website kan coördineren?

Expertise

– Woocommerce
– WordPress
– PHP / JS
– HTML/ CSS/ AJAX
– Custom WordPress plugins
– Managed hosting

Door op de juiste manier Woocommerce in te zetten hebben we het mogelijk gemaakt dat zakelijke klanten zelf hun bieren kunnen bestellen en dat het verwerken van de order door de boekhouding snel en efficiënt wordt afgehandeld. Heel fijn om zo probleemoplossend te kunnen werken.

De vernieuwde website en huisstijl zijn door ons op een schone WordPress installatie geïnstalleerd. Vervolgens hebben we Woocommerce geïnstalleerd en de verschillende biersoorten en de orders van bestaande klanten aan het voorraad beheer toegevoegd. Aanvankelijk was het de brouwer zelf die er voor ko kiezen om gemakkelijker en efficiënt een bestelling te plaatsen voor de klant. Later zijn veel zakelijke klanten zelf hun bestellingen gaan doorvoeren. Zo hebben we door een WordPress Multi site te creëren gezorgd voor efficiënte bediening van zowel zakelijke en particuliere klanten.

Daarnaast worden de voorraden bijgehouden en facturen gekoppeld met het boekhoudsysteem.

WordPress is van origine een blog CMS, en Woocommerce een extensie daarvan op een simpel webshop te bouwen. Door onze eigen aanpassing hierop toe te passen kond er kon er brouwerij mee gerund worden. Dat is toch een leuke oplossing.

Bekijk de website van Brouwerij Scheveningen