Voor onze klanten ontwikkelen wij onder andere
maatwerk software, -websites en diverse platforms.

De meeste klanten van internetbureau Rode Boei, zijn ondernemers voor wie het hebben van een goede website of webshop belangrijkgereedschap is om te kunnen blijven ondernemen.

CONTACT

Wat wij voor jouw
kunnen betekenen.

WEBSITE ONTWIKKELING
DESIGN
HOSTING EN SECURITY
ONLINE MARKETING

Naast het hebben van een website of platform is het belangrijk om uw klanten ook op andere plekken te vertellen wat u hen te bieden heeft. Op die manier kiest men vaker voor u dan voor een concurrent

Ook voor het opzetten en coördineren
van uw online marketing bent Rode Boei de
juiste kennis in huis.

KLANTREVIEWS

Als kleine ondernemer ben je gewend zelf je beslissingen te nemen. Dingen horen te gebeuren zoals jij dat wilt, punt uit. Dat is de reden dat je voor jezelf begonnen bent, per slot van rekening. Urenlang dingen uitleggen en nog gaan ze fout. Daar heb ik inmiddels wel genoeg van.

Toch is het zo dat als je het hebt over online gaan dat je je houding wellicht nog eens moet overwegen. Ik ben toen online gegaan. Allemaal zelf gedaan. Was er reuze blij mee. Kreeg veel commentaar ook, allemaal het zelfde: “Laat mij jou met je website helpen. Wat je nu hebt is tien keer niks.” En dat waren de meer beleefde reacties.

Deed hetzelfde met een online winkel. Drie transacties gepresteerd. En zo veel dat ik niet kon doen, tenzij ik mij op dit of dat abonneerde tegen tarieven die gewoon onredelijk waren voor een bedrijf van mijn formaat.

Dus haalde ik er experts bij, oftewel Rode Boei. Ze vroegen mij wat ik wilde en zetten het voor mij in elkaar. Kreeg er een “huisstijl” bij, zodat klanten weten dat ze zijn waar ze willen, online, op Facebook of in de winkel.

Kort gezegd, soms moet je expertise inkopen. Om betekenisvolle resultaten te krijgen. En Rode Boei kan ik zeker aanbevelen. Ik laat het hierbij, als het mag. Ik moet bestellingen versturen. Online bestellingen
Toch is het zo dat als je het hebt over on-line gaan dat je je houding wellicht nog eens moet overwegen. Ik ben toen on-line gegaan. Allemaal zelf gedaan. Was er reuze blij mee. Kreeg veel commentaar ook, allemaal het zelfde: “Laat mij jou met je website helpen. Wat je nu hebt is klote.”En dat waren de meer beleefde reacties.

Deed hetzelfde met een on-line winkel. Drie transacties gepresteerd. En zo veel dat ik niet kon doen, tenzij ik mij op dit of dat abonneerde tegen tarieven die gewoon onredelijk waren voor een bedrijf van mijn formaat.

Dus haalde ik er experts bij, oftewel de Rode Boei. Ze vroegen mij wat ik wilde en zetten het voor mij in elkaar. Kreeg er een “huisstijl” bij, zodat klanten weten dat ze zijn waar ze willen, on-line, op Facebook of in de winkel.

Kort gezegd, soms moet je expertise inkopen. Om betekenisvolle resultaten te krijgen. En de Rode Boei kan ik zeker aanbevelen. Ik laat het hierbij, als het mag. Ik moet bestellingen versturen. On-line bestellingen …

Botchett and Leggitt

ONS WERK

Een kijkje in enkele van onze
succesvolle projecten.

CONTACT

Kijk wat u nog meer kunt doen!

Wat maakt u onderneming online succesvol?

Hoe krijgt u meer bezoekers naar uw site met zoveel verschillende zoekmachines?

Hoe kunt u social media inzetten om meer bezoekers naar website, winkel of platform te trekken?

Maak gebruik van onze QuickScan (t.w.v. 199 euro),
en creëer meer omzetkansen voor uw bedrijf.

Wij bieden onze QuickScan kosteloos aan, in een op een gesprek

gaan we graag dieper in op de resultaten van uw scan.

FAQ

Wilt u meer weten over uw
mogelijkheden?

U kunt ons bellen, mailen of gezellig
even langskomen.

+31 85 79 20 130

info@rodeboei.nl

Laan van Waalhaven 287